Düwald

Düwaldline udspringer naturligvis fra den landskendte skønhedsklinik Düwald, som ligger i Kolding. Vores produkter er nøje udvalfr ud fra 17 års erfaring indenfor hairextensions og skønhedsbranchen. 17 års erfaring indenfor branchen giver en skønhedsekspert  meget på hjertet. 

Düwaldline

Düwaldline er en drøm der er arbejdet på i 4 år. Det har taget tid at finde det bedste, til overkommelige priser Alt der sælges på Düwaldline bruges til dagligt af personalet hos Düwald. For Düwaldline. Vores fabrikker hvor vi får udviklet tilbehør til permanent makeup, er personlig udvalgt og afprøvet. Det er håndlavet, håndsorteret, gennemtænkt og afprøvet gennem flere år.

Pernille udtaler:
” Mit hjerte og sjæl er med i hver eneste proces i denne virksomhed. Jeg ønsker kun det absolut bedste til mine kunder. Jeg ved præcis hvor lang tid man som forbruger, bruger på at finde det det lækreste extensions, produkter til behandlinger, hygiejneartikler osv. Alt hvad jeg bruger i salonen hver eneste dag, har jeg samlet her. For det ved jeg med sikkerhed fungerer optimalt, til en overkommelig pris”

Jeg byder jer velkommen hos Düwaldline 🙂

“Pernille Agerup”