[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”Om Duwaldline” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Düwald

Düwaldline udspringer naturligvis fra den landskendte skønhedsklinik Düwald, som ligger i Kolding. Düwaldline drives af Pernille Agerup som også  er ejer af Düwald og Düwaldhome. Pernille har 15 års erfaring indenfor hairextensions og skønhedsbranchen. Hun har lavet hår i mere end 12 år og er blandt eliten hvad angår hairextensions. Derudover er hun colourist, pigmentist og har arbejdet hos Luxuskirurgi. Alt dette har skabt en skønhedsekspert med meget på hjertet.

Düwaldline

Düwaldline er en drøm der er arbejdet på i 4 år. Det har taget tid at finde det bedste, udvikle det endnu bedre og tilbyde noget Danmark ikke endnu har haft på markedet. For Düwaldline tilbyder kun luxusvare. Vores fabrikker er personlig udvalgt og afprøvet. Det er håndlavet, håndsorteret, gennemtænkt og afprøvet gennem flere år.

Pernille udtaler:
” Mit hjerte og sjæl er med i hver eneste proces i denne virksomhed. Jeg ønsker kun det absolut bedste til mine kunder. Jeg ved præcis hvor lang tid man som forbruger, bruger på at finde det det lækreste extensions, eller de smukkeste vipper. Alt hvad jeg bruger i salonen hver eneste dag, har jeg samlet her. For det ved jeg med sikkerhed er det bedste”

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”%22Pernille Agerup%22″ background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Jeg byder jer velkommen hos Düwaldline 🙂

“Pernille Agerup”

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Luk menu
×
×

Kurv