HANDELSBETINGELSER

Nedenstående handelsbetingelser gælder for alle leverancer fra Düwald Team I/S. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem os og dig som køber

Dokumentation og vejledning
Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, kan du finde dem under produktbeskrivelsen på hjemmesiden, eller på emballagen.

Henvendelser
Henvend dig på kundeservice@düwaldline.dk.
Husk at skrive ordrenummeret i mailen, hvis det drejer sig om en allerede afgivet ordre.

Fragt og levering
Levering af varer fra Düwald Team I/S anses for sket, når varen er udleveret. Forsendelsen af varer sker gennem GLS, DAO eller Postnord.

Leveringstid er ca. 1-2 hverdage, efter pakken er sendt, vi pakker og sender 3 dage om ugen, mandag, torsdag og fredag, mellem kl. 8.30 og 12.30. Kommer pakken retur til os, fordi den ikke er afhentet på posthuset, får du det indbetalte beløb minus fragt retur.

Risikoen for varen:
Risikoen for varen overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Brug af varen
Düwald Team I/S indestår ikke for, hvordan køber benytter varerne, heller ikke for fejlanvendelse.

Reklamation
Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Düwald Team I/S  skal oplyses os, i rimelig tid efter, du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til os. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig i indtil to år fra, du har fået varen leveret. Varer med fejl og mangler, der er opstået pga. slitage eller fejlanvendelse, tages ikke retur.

For alt hår gælder det, at der ikke ydes garanti eller reklamationsret, så snart produktet er taget i brug,holdbarhedsperioden er afhængig af, hvordan håret påsættes, håndteres og plejes.

Som frisør/påsætter indestår du selv for den garanti, du stiller dine kunder. og du tager selv fuldt ansvar for, at det hår, du påsætter er i orden inden det påsættes.

Pris og betaling
Vi modtager følgende betalingsmidler:

Dankort
Visa
Visa Electron
MobilePay
Mastercard

Betalingen gennemføres først ved afsendelse af varen.

Alle priser på Düwaldline.dk er i DKK og inkl. moms.

Personoplysninger
personlige oplysninger, der registreres på Düwaldline.dk, bliver ikke overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand.

Ved betaling bruges en sikker krypteret metode gennem shopsystemet.

Shopsystemet anvender cookies. En cookie er en fil, som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg . Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen “Funktioner” og menupunktet “Internetindstillinger”.

Under et køb skal vi bruge navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. købsaftalen lagres ikke hos os på en måde, så du senere kan logge ind og se/ændre status.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes.

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger, og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang, det ønskes.

Fortrydelsesret
Du har 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Fortryder du købet, skal du derfor underrette os senest 14 dage efter modtagelse af dine varer.

Du har pligt til at returnere varen i samme stand, ubrudt emballage og mængde, som den er modtaget. Det er et krav, at varerne returneres som pakke og i samme kasse, som den er modtaget i. Refusion sker via debitering når du har betalt med kreditkort, du skal regne med, at der kan gå 4 arbejdsdage hvis du har et kreditkort med øjeblikkelig debitering. Eller 30 arbejdsdage for kreditkort med forsinket debitering, før pengene er registreret på din konto.

For yderligere oplysninger om øjeblikkelig eller forsinket debitering af dit kreditkort bedes du henvende dig direkte til dit pengeinstitut.